Menu

01BF1A29 A937 45A6 AA9B 7665236CB7EA

InfoBrcko.com - Petak, 16 Avgust 2019

Supervizor Scanlan: Brčko ima najveći budžet po glavi stanovnika u BiH, ali mladi ljudi odlaze

  • Objavljeno u Brcko

supe444Supervizor za Distrikt Brčko Michael Scanlan u četvrtak i petak sa sastao sa zvaničnicima Distrikta Brčko i predstavnicima političkih stranaka, u okviru mjesečnih konsultacija sa vodećim političkim akterima. Na sastancima sa Zijadom Nišićem iz SBiH i Zoranom Kokanovićem iz SP, kao i sa predsjedavajućim Skupštine Distrikta Brčko, Esedom Kadrićem, supervizor je naglasio važnost usvajanja zakona o fiskalnoj transparentnosti tokom jeseni, uključujući i novi Zakon o budžetu, koji bi se primjenjivao na izradu budžeta za 2020. godinu.

 

 

Više...

Crveni krst Brčko uspješno provodi ljetne aktivnosti

  • Objavljeno u Brcko

0815 crveni krst slikaCrveni krst Brčko distrikta BiH tokom cijelog ljeta provodi razne aktivnosti. Kao i svake godine ljetne aktivnosti u Crvenom krstu pružaju više mogućnostim svim onima koji žele da volontiraju te da svoje vrijeme utroše korisno. Brojne tradicionalne aktivnosti koje Crveni krst Brčko distirkta provodi u toku ljeta svakako su od velikog značaja za sve one koji učestvuju u njima. Sekretar crvenog krsta Denis Šehanović ističe da je primarni cilj okupiti volontere kada su u pitanju socijalno humanitarni programi jer je to uvijek aktuelno.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com