Menu

Princ iz Eleja 550x50

Ponedjeljak, 21 Oktobar 2019

Gastroturizam u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

2019 10 21 Kuhinjica 1U saradnji s Vladom Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Udruženjem Hotelijera Brčko distrikta BiH serijal „Kuhinjica“ iz BiH organizovao je druženje u Brčkom od 18. do 20. oktobra s ciljem promovisanja gastroturizma u Brčko distriktu BiH.

 

 

Više...

Određen pritvor osumnjičenom inspektoru brčanskog Inspektorata

  • Objavljeno u Brcko

pritvorPostupajući po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor inspektoru za šumarstvo D.Đ. (56)*, koji je uhapšen u petak, zbog sumnje da je kao službena osoba u Distriktu zahtijevao i primio dar. Pritvor osumnjičenom određen je zbog naročitih okolnosti koje ukazuju da će uticajem na svjedoke ometati krivični postupak.

 

 

Više...

Zabranili rad trgovina i tržnih centara nedjeljom

ned4U Crnoj Gori su u nedjelju bile zatvorene sve prodavnice i tržni centri, jer je na snagu stupio izmijenjeni Zakon o unutrašnjoj trgovini, kojim je propisano da se nedjeljom i u dane državnih i drugih praznika trgovina na malo može obavljati samo u specijalizovanim prodavnicama, pijacama ili kioscima za prodaju štampe.

 

 

Više...

Bosna i Hercegovina je zarobljena država

  • Objavljeno u BiH

vstv protesti 3Bosna i Hercegovina ne izvršava presude Evropskog suda za ljudska prava iako je to dužna, pored ostalog, kao članica Vijeća Evrope i potpisnica Evropske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com