Menu

Princ iz Eleja 550x50

Utorak, 17 Decembar 2019

Brčko: Potresna ispovijest oca svirepo mučenog Zejćirovića

  • Objavljeno u BiH

edin1Od sahrane Edina Zejćirovića otac Enver svakodnevno posjećuje njegov grob u rodnim Ratkovićima. Tako je bilo i juče, na dan kada se prije mjesec izgubio svaki trag Edinu, koji je nakon zvjerskog premlaćivanja bačen u kanal koji se spaja s rijekom Savom u naselju Vučilovac kod Brčkog.

 

 

Više...

Brčko: Danas i sutra isplata materinskog dodatka za oktobar i novembar mjesec

  • Objavljeno u Brcko

materinski dodatak za djecu 696x463Nakon mnogobrojnih upita građana koji su korisnici materinskog dodatka iz Pododjeljenja za socijalnu zaštitu Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrikta BiH dostavljena je informacija da su nalozi za isplatu materinskog dodatka za oktobar mjesec 2019. godine proslijeđeni Direkciji za finansije na izvršenje. Također, u Direkciju za finansije proslijeđeni su i nalozi za isplatu „Novembarskih prinadležnosti dječije zaštite – dječiji dodatak, oprema za novorođenčad i materinski dodatak“.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com