Menu

NetzaPet 550x50

Četvrtak, 09 April 2020

Donosimo fotografije našeg novog Gradskog sata

  • Objavljeno u Brcko

 

Radove na izgradnji Gradskog sata u Brčkom izvodi firma "Rema", a na društvenim mrežama Mirza Emkić otkrio je kako napreduju radovi.

"Rema" je firma koja je do sada realizirala mnoge uspješne projekte od metala, što je i jedan od razloga zašto je baš ovaj brčanski projekat povjeren pomenutoj firmi.

Vjerujemo da će Gradski sat zasijati u novom ruhu, i biti dostojan simbol našega grada.

 

Više...

Za seoska imanja i kuće prije virusa se niko nije raspitivao, a sada ih svi žele

  • Objavljeno u BiH

selo0Koronavirus, a potom i proglašavanje vanrednog stanja, ostavili su značajne posljedice na tržištu nekretnina. Očekivano, najviše trpi prodaja i iznajmljivanje stanova, posebno onih na dan, tako da je ovaj sektor koji posljednjih godina bilježi značajan rast prihoda, u ogromnom gubitku. I to će, pretpostavljaju stručnjaci, potrajati i u narednim mjesecima.

 

 

Više...

Zarazi pa vladaj

Zarazi pa vladaj CopyU vrijeme kada je pandemija širom svijeta uzrokovala smrt više od 70.000 ljudi, Kina je od prvog marta u pedeset zemalja svijeta izvezla 3.860 miliona maski, 37.5 miliona zaštitnih odijela, 16.000 respiratora i 2,84 miliona kompleta za otkrivanje virusa. Ukupni izvoz u ovom razdoblju, otprilike mjesec dana, iznosi milijardu i 330 miliona eura.

 

 

Više...

Zaštitne rukavice: Lažni osjećaj sigurnosti

  • Objavljeno u BiH

rukavice zastitne 1Onaj ko sebe i svoje bližnje želi zaštititi od virusa korone, trebao bi se pridržavati poznatih higijenskih mjera zaštite (temeljito prati ruke sapunom, držiti distancu, ostati kod kuće ...) i odustati od rukavica za jednokratnu upotrebu

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com