Menu

Brcko vodoravni11

InfoBrcko.com - Nedjelja, 13 Januar 2019

Čiji je Nikola Tesla?

tesla 2 0Zapitajte se o Teslinoj genijalnosti, koja je za njega samog, zapravo, božansko proviđenje koje se ne udjeljuje pravoslavcima i katolicima.

 

Više...

Stanivuković: Zbog čega srbovati, a jesti slamu?

  • Objavljeno u BiH

novineNaše kulture, vjere i tradiciju moramo da gledamo kao mogućnost saradnje, a ne podjela. Na taj način Balkan možemo pretvoriti u jedno od ljepših mjesta na svijetu, kaže u intervjuu Patriji Draško Stanivuković, mladi PDP-ov poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, uvjeren da cijeli region može kreniti naprijed.

 

Više...

Duško Tomić: Fašizam nije pobijeđen, jači je nego ikada

  • Objavljeno u BiH

large antifa2 ujedinjeniFašizam nije pobijeđen, nego je jači nego ikada, ali kad-tad doći će do promjena kada će fašisti odgovarati, kazao je danas advokat Duško Tomić gostujući kao uvodničar na redovnoj sesiji Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99 o temi "Fašizam tu oko nas".

 

Više...

Leteći automobili nam stižu već 2023. godine

leteDok su učesnici CES-a najavili da im treba još nekoliko godina za lansiranje prvih letećih automobila, Uber je na godišnjem tehnološkom showu kazao kako bi prvi automobili u zraku mogli biti već 2023. godine u određenim gradovima.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com