Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Ponedjeljak, 11 Novembar 2019

Prosinečki: Vrlo je bitno da su nam igrači standardni i da igraju

  • Objavljeno u Sport

proo7Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se danas u Trening kampu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) kako bi počeli pripreme za utakmice posljednja dva kola u kvalifikacijama za EURO 2020. Selektor Prosinečki obratio se danas medijima u Zenici rekavši kako je uvjeren da će bh. tim odigrati dobru utakmicu protiv Italije, javlja Anadolu Agency (AA).

 

 

Više...

Brčko: Počela vakcinacija protiv gripe

  • Objavljeno u Brcko

Prete li nam zaboravljene zarazne bolestiDanas je počela vakcinacija stanovništva protiv gripe. Vakcinacija je besplatna za lica starija od 65 godina života, hronične bolesnike lica sa posebnim potrebama, korisnike socijalne pomoći, porodice poginulih boraca, ratne vojne invalide, civilne žrtve rata, dobrovoljne davaoce krvi koji su krv dali više od deset puta, lica koja su na trajnom kolektivnom smještaju odnosno domovima za njegu starijih lica i lica zaposlena u zdravstvenim ustanovama.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com