Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Srijeda, 13 Novembar 2019

Donesene odluke o osnivanju visokoškolske ustanove u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

diplome ilustracija 810x463Poslanici Skupštine Brčko distrikta BiH održali su danas 55. redovnu sjednicu. Nakon što je za narednu sjednicu odloženo razmatranje nacrta zakona o dopunama Zakona o fiskalnim sistemima i Nacrta zakona o radu u drugom čitanju, sjednicom su uglavnom dominirale tačke koje su se odnosile na razmatranje izvještaja, informacija, a doneseno je i više odluka.

 

 

Više...

Brčko: Ljubica Marić prepješačila od Meksika do Kanade

  • Objavljeno u Brcko

2019 11 13 ljubica domic filipovic 2Zamjenik gradonačelnika Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Anto Domić i zamjenik predsjednika Skupštine Brčko distrikta BiH Ivo Filipović danas su u zgradi Vijećnice razgovarali s Ljubicom Marić koja je prepješačila stazu „Pacific Crest Trail” od Meksika do Kanade u dužini od skoro 4.300 km.

 

 

Više...

Brčko: Nestala Vedrana Damjanović

  • Objavljeno u Brcko

nestaladjevojka 642x336Dana 13.11.2019. godine Policiji Brčko distrikta je prijavljeno da je istog dana oko 05.00 sati iz porodične kuće u Ulici “Bakije Selimovića” broj 299, udaljila se u nepoznatom pravcu Vedrana Damjanović, kći Zdravka, rođena 1987.godine. Imenovana je visoka oko 165 centimetara crne duge kose, srednje građe, a na sebi je imala šarene helanke, crno sivu tuniku i bila je bosnoga.

 

Više...

Devet saplitanja BiH o plan za NATO

  • Objavljeno u BiH

nnnnaNacrt godišnjeg nacionalnog programa BiH (ANP) po deveti put je skinut sa dnevnog reda sjednice Vijeća ministara BiH. Ministri iz Republike Srpske kažu kako imaju jedinstven i jasan stav i da o ovom dokumentu ne žele raspravljati, pokazujući, kako kažu, na taj način opredjeljenost ovog entiteta u BiH vojnoj neutralnosti.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com