Menu

01BF1A29 A937 45A6 AA9B 7665236CB7EA

InfoBrcko.com - Četvrtak, 11 April 2019

Brčko: Nastavak radova na Gradskom stadionu i dalje na čekanju

  • Objavljeno u Brcko

gradski stadion u izgradnji 642x336U ovogodišnjem kapitalnom budžetu Odjeljenja za javne poslove i Pododjeljenja za javne objekte nisu planirana nikakva dodatna sredstva za nastavak radova na izgradnji tribina na Gradskom stadionu u Brčkom. Iako je u pojedinim medijima bilo najavljivano da će se ove godine ponovo intezivirati radovi na stadionu, za sada nema konkretnih pokazatelja da će se to i desiti čak nije jasno kako zaštititi već izvedene radove.

 

 

Više...

Šatorovići: ŽIVJETI SA PRIRODOM U MIRU

  • Objavljeno u Brcko

sat 1U današnje vrijeme kada je na sceni nemilosrdni nasrtaj čovjeka na prirodna bogastva prirodni sklad radi brzog bogaćenja a na štetu flore i faune pa tako na štetu čovjeka, raduje informacija da ima ljudi kojima zarada nije na prvom mjestu već je održavanje prirodnog sklada primarni zadatak njihovih aktivnosti i djelatnosti.

 

 

Više...

Za novi borački zakon Vlada FBiH će preusmjeriti 15 miliona KM

  • Objavljeno u BiH

bor5Vlada Federacije BiH usvojila je danas na hitnoj sjednici informaciju o realizaciji zaključka 133. hitne sjednice, održane 5. aprila 2019. godine kojim je Radna grupa bila zadužena da predloži načine izmirenja obaveza utvrđenih sudskim odlukama u skladu s planiranim sredstvima u ovogodišnjem Budžetu FBiH.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com