Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

vodoravni baner za 007

Petak, 19 April 2019

Današnjem čovjeku je otupjela savjest i osjećaj za grijeh je izgubljen

  • Objavljeno u BiH

vinkopuljicNa poseban način moramo složno i odlučno braniti dostojanstvo porodice jer ovaj agresivni sekularizam, donoseći čudne zakone, ruši naravni i Božiji zakon, poručio je nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić danas u Sarajevu, u poruci povodom najvećeg kršćanskog praznika Uskrsa, javlja Anadolu Agency (AA).

 

Više...

Brčko: Doktorica Nada Elez prvostepeno oslobođena optužbi

  • Objavljeno u Brcko

DoktoricaOsnovni sud Brčko distrikta BiH, u krivičnom predmetu protiv optužene Nade Elez iz Brčkog, na glavnom pretresu održanom dana 18.03.2019. godine, donio je i javno objavio prvostepenu presudu kojom se optužena oslobađa od optužbe da je učinila krivično djelo – Posebni slučajevi krivotvorenja isprave iz člana 368. tačka 4) Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH, a na osnovu odredbe člana 284. tačka c) Zakona o krivičnom postupku Brčko distrikta BiH, odnosno zbog toga što u postupku nije dokazano da je učinila krivično djelo za koje je optužena.

 

Više...

Brčko: Usvojen godišnji plan gazdovanja šumama, učenike osnovnih i srednjih škola uključiti u sistem pošumljavanja

  • Objavljeno u Brcko

posumljavanje 101017 tw630Vlada Brčko distrikta BiH održala je nastavak 60. redovne sjednice na kojoj je usvojila prijedloge odluka o usvajanju godišnjih planova gazdovanja šumama u privatnom vlasništvu i šumama u vlasništvu Brčko distrikta BiH za 2019. godinu. Šef Odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zoran Gajić rekao je da ovakav usvojeni plan omogućava upravljanje, korištenje, čuvanje i zaštitu šuma u Distriktu.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com