Menu

01BF1A29 A937 45A6 AA9B 7665236CB7EA

InfoBrcko.com - Utorak, 02 April 2019

„Dani IPA-e u Brčkom 2019“

  • Objavljeno u Brcko

ipa dn 642x336Internacionalna policijska asocijacija, Regionalni klub Brčko distrikt BiH, na osnovu svojih planskih aktivnosti za 2019. godinu, tradicionalno i ove godine organizuje manifestaciju „Dani IPA-e u Brčkom - 2019“, koja će trajati od 08.-13. aprila 2019. godine.

Više...

BiH: Počela zapljena kineskih traktora koji su nezakonito prodati

  • Objavljeno u BiH

trakŠirom Federacije BiH počela je zapljena kineskih traktora koji su nezakonito prodati, a što je utvrđeno u policijskoj akciji kodnog naziva "Farmer". Ovi traktori su dio donacije iz Kine iz 2014. godine, a u okviru pomoći stanovništvu pogođenom u poplavama koje su se desile te godine.

 

Više...

Brčko: Održana debata o širenju dezinformacija u medijima

  • Objavljeno u Brcko

Debata 642x336“Dezinformacije u medijima najviše se šire kroz političku propagandu, posebno u predizbornom periodu”, istakao je predstavnik Misije OEBS-a u BiH Zlatan Musić, na debati koju je ova organizacija danas u Brčkom održala u saradnji sa Udruženjem BH novinari.

 

 

Više...

Zvaničnici iz RS-a traže poništavanje odluke Ustavnog suda BiH o 9. januaru

zeljka cvijanovicUčesnici sastanka održanog danas kod predsjednice bh. entiteta Republike Srpske Željke Cvijanović potpisali su izjavu povodom ukidanja odredbi Zakona o Danu RS kojom odluku Ustavnog suda Bosne i Hercegovine proglašavaju nesusklađenom s Ustavom BiH i neprihvatljivim političkim aktom čiji je cilj negacija legaliteta i legitimiteta RS, javlja Anadolu Agency (AA).

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com