Menu

78A4A43D ED58 48C1 9351 A8066C627740

InfoBrcko.com - Četvrtak, 29 Oktobar 2020

Ovaj dio tijela nikada ne biste trebali brijati

bathroom bathtub beautiful 716437Ako ste poput većine ljudi, vjerojatno ste u mlađim godinama donosili neke impulzivne odluke kada je riječ o vašoj kosi. Zgrabili ste britvicu ili škare i odrezali ste kosu, a kasnije požalili. Na sreću, kosa raste. Međutim, čak i sada morate biti oprezni jer brijanje određenih dijelova tijela može nanijeti trajnu štetu.

Više...

Sjećate li se Konstantina Savića, opet je kandidat i poručuje: Cilj sam ispunio

savicKonstantin Savić, magistar pravnih nauka iz Teslića, 2016. godine skrenuo je pažnju javnosti na sebe tokom predizborne kampanje za lokalne izbore kada je u svom predstavljanju obećao da će otpustiti svu administraciju koja je stranački zaposlena. Savić je kandidat za načelnika i ove godine u izbornoj jedinici 74 - Teslić, i ponovo se kandidovao za čelno mjesto općine.

Više...

Odgovorno ponašanje će omogućiti sigurnost i pozitivne reforme u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

Trg mladih Brcko7Nedavni porast broja oboljelih od Covida-19 služi da nas sve jasno podsjeti koliko je važno strogo se pridržavati epidemioloških mjera; to je najbolji način da se osigura zdravlje stanovništva i da se ublaže negativne posljedice Covida-19 po ekonomiju, izjavio je danas prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Distrikt Michael Scanlan.

Više...

Jana smršala 20 kg

jannPjevačica Jana Todorović smršala je više od 20 kilograma tokom vanrednog stanja, a da i dalje održava novu liniju govore i njene posljednje fotografije na društvenoj mreži "Instagram".

 

 

Više...

536. godina bila najstrašnija za čovječanstvo

vvuUprkos Prvom i Drugom svjetskom ratu i raznim pošastima poput španskog gripa, side i virusa korona, naučnici procjenjuju da je najgora godina u istoriji čovječanstva bila 536, jer je tada erupcija vulkana izazvala 18 mjeseci mraka na zemlji.

 

 

Više...

Nezaposlenost u Njemačkoj neočekivano pala

tvornica rad posao radnikNezaposlenost u Njemačkoj neočekivano je opala u oktobru, prema statistikama koje su danas objavljene, a koje sugerišu da se najveća evropska ekonomija otrgla od negativnog uticaja pandemije virusa korona baš u trenutku kada su potvrđeni slučajevi ponovo počeli brzo da rastu.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com