Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Četvrtak, 29 Oktobar 2020

Ovaj dio tijela nikada ne biste trebali brijati

bathroom bathtub beautiful 716437Ako ste poput većine ljudi, vjerojatno ste u mlađim godinama donosili neke impulzivne odluke kada je riječ o vašoj kosi. Zgrabili ste britvicu ili škare i odrezali ste kosu, a kasnije požalili. Na sreću, kosa raste. Međutim, čak i sada morate biti oprezni jer brijanje određenih dijelova tijela može nanijeti trajnu štetu.

Više...

Sjećate li se Konstantina Savića, opet je kandidat i poručuje: Cilj sam ispunio

savicKonstantin Savić, magistar pravnih nauka iz Teslića, 2016. godine skrenuo je pažnju javnosti na sebe tokom predizborne kampanje za lokalne izbore kada je u svom predstavljanju obećao da će otpustiti svu administraciju koja je stranački zaposlena. Savić je kandidat za načelnika i ove godine u izbornoj jedinici 74 - Teslić, i ponovo se kandidovao za čelno mjesto općine.

Više...

Odgovorno ponašanje će omogućiti sigurnost i pozitivne reforme u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

Trg mladih Brcko7Nedavni porast broja oboljelih od Covida-19 služi da nas sve jasno podsjeti koliko je važno strogo se pridržavati epidemioloških mjera; to je najbolji način da se osigura zdravlje stanovništva i da se ublaže negativne posljedice Covida-19 po ekonomiju, izjavio je danas prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Distrikt Michael Scanlan.

Više...

Jana smršala 20 kg

jannPjevačica Jana Todorović smršala je više od 20 kilograma tokom vanrednog stanja, a da i dalje održava novu liniju govore i njene posljednje fotografije na društvenoj mreži "Instagram".

 

 

Više...

536. godina bila najstrašnija za čovječanstvo

vvuUprkos Prvom i Drugom svjetskom ratu i raznim pošastima poput španskog gripa, side i virusa korona, naučnici procjenjuju da je najgora godina u istoriji čovječanstva bila 536, jer je tada erupcija vulkana izazvala 18 mjeseci mraka na zemlji.

 

 

Više...

Nezaposlenost u Njemačkoj neočekivano pala

tvornica rad posao radnikNezaposlenost u Njemačkoj neočekivano je opala u oktobru, prema statistikama koje su danas objavljene, a koje sugerišu da se najveća evropska ekonomija otrgla od negativnog uticaja pandemije virusa korona baš u trenutku kada su potvrđeni slučajevi ponovo počeli brzo da rastu.

 

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com