Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Subota, 03 Oktobar 2020

Bosna i Hercegovina - "zemlja bez zemlje" za seljake

  • Objavljeno u BiH

nomadiNomađenje je zvanično zabranjeno u Bosni i Hercegovini, ali pojedini ga stočari ipak praktikuju. Kažu da je ovo “zemlja bez zemlje” za seljake. Ko im namiruje štetu od napada divljači, krađa, ili pak elementarnih nepogoda, provjerili smo u okolini Mrkonjić Grada.

Više...

Čovjek koji je sahranio kuću

  • Objavljeno u BiH

kucaTo znači biti izbjeglica - čovjek koji po kazni ide naprijed a gleda unazad, stoga neprekidno vidi sve manje i nejasnije. Biti izbjeglica znači biti čovjek čija je religija nostalgija, čovjek koji nije sposoban zamisliti bolju budućnost, koji svu svoju maštu koristi da bi retuširao, rekonstruisao, izmislio prošlost, ljepšu nego što je ikada bila.

Više...

Brčko: Policija privela lice zbog „prevare pri glasanju“

  • Objavljeno u Brcko

res 1581330408 da li bih konacno dobija elektronsko glasanjePolicija Brčko distrikta BiH je pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta BiH otvorila nekoliko predmeta zbog postojanja osnova sumnje o počinjenju krivičnih djela “Protiv slobode i prava čovjeka i građanina“, nakon zaprimljenih prijava o postojanju nepravilnosti koje se tiču predstojećih lokalnih izbora 15. 11. 2020. godine u Brčkom.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com