Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Ponedjeljak, 05 Oktobar 2020

Primjena električnih automobila u BiH

  • Objavljeno u BiH

elektricni autoNedostatak infrastrukture i sistema sufinansiranja, ključne su prepreke za bržu primjenu električnih automobila kod nas. Nadležni su danas započeli razgovore u koje su uključeni i uvoznici automobila za stvaranje uslova i ubrzanje tog izuzetno korisnog procesa. U međuvremenu, pojedinci su već shvatili prednosti korištenja električnih automobila i uveliko ih koriste.

Više...

Brčko: Pritvor osumnjičenom za nezakonito prijavljivanje birača iz inostranstva

  • Objavljeno u Brcko

zat6Postupivši po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta BiH nadležni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor licu s inicijalima S.B.* (29) iz ovog grada, osumnjičenom da je u zadnjih mjeseca dana pribavio i iskoristio lične dokumente više lica tako što ih je bez njihovog znanja prijavio za glasanje izvan BiH.  Pritvor S.B., protiv koga je otvorena istraga zbog krivičnih djela Pripremanje krivičnog djela i Krivotvorenje isprave određen je zbog opasnosti da bio mogao uticati na svjedoke i saučesnike.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com