Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

D4038CA4 5DB4 486D 9106 CF614A9BD4AE

AF911058 A99A 4A2B B585 D6B867B1F75E

TIBIH Prijavi Korupciju 728x90 A 01

Nedjelja, 21 Mart 2021

Neće biti poskupljenja hljeba i brašna

  • Objavljeno u BiH

hljeb 14584 750x422Premijer Federacije BiH, Fadil Novalić i Rusmir Hrvić, predsjednik uprave AS Holdinga u okviru koga su proizvodni pogoni kompanija Klas, Vispak, Sprind, AC Food, AS Logistics, AS, ZIM i Solana, razgovarali su o situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa, odnosno promjenama na svjetskom tržištu koje uzrokuju i povećanje cijena u Federaciji BiH što izaziva dodatno opterećenja građana.

 

 

Više...

RS: Zatvaraju se ugostiteljski objekti, tržni centri, škole

  • Objavljeno u BiH

 

Rad ugostiteljskim objektima za ishranu i piće, frizerskim salonima, bazenima, wellness centrima, skijalištima i trgovačkim centrima biće zabranjen na sedam dana, rekla je Suzana Gašić, ministar trgovine i turizma Republike Srpske.

 

Ovu odluku donio je Republički štab za vanredne situacije na današnjoj sjednici.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj svi učenici od ponedjeljka prelaze na onlajn nastavu u narednih sedam dana, rekla je Natalija Trivić, ministarka prosvjete i kulture Republike Srpske, nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

 

Milorad Dodik, član Predsjedništva danas je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da vrtiće i privredu neće zatvarati, ali da će se pratiti epidemiološka situacija.

- Mjere zatvaranja u Republici Srpskoj biće na snazi u narednih sedam dana. Moraju da se poštuju sve mjere koje je donio Republički štab za vanredne situacije, jer se samo tako može prekinuti ekspanzija širenja zaraze virusom korona - kaže Dodik.

- Samo tim načinom možemo pokušati prekinuti ekspanziju širenja zaraze koja ugrožava živote, zaštititi zadravlje i spriječiti pritsak na zdravstveni sektor - izjavio je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci.

 

On je podsjetio da se medicinski radnici već godinu dana suočavaju sa ovim problemom i da su zamoreni, a da širenje epidemije predstavlja ozbiljan problem.

- Moj apel je da se poštuju mjere i da sa dosljednijim poštivanjem mjera pokušamo da vidimo šta će biti za sedam dana. Ako budemo uspješni u tome, to ćemo vratiti na prethodno stanje, ako ne produžićemo - rekao je Dodik, koji je i lider SNSD-a nakon sastanka sa odbornicima banjalučke skupštinske većine.

 

Izvor: Vijesti.ba

Više...

U naredna tri dana oblačno sa padavinama nakon čega se očekuje razvedravanje

  • Objavljeno u BiH

oblacno vrijemeU naredna tri dana u Bosni i Hercegovini će biti uglavnom oblačno, povremeno sa padavinama, no temperature su nešto više nego prethodne sedmice. Od četvrtka se može očekivati toplo vrijeme.

 

Nakon nekoliko lijepih dana početkom marta, ponovo nas je dočekao snijeg i minusi, međutim od sutra bi, prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, temperature trebalo da počnu rasti.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com