Menu

„ZAKI MOBIL“ BRČKO PROŠIRUJE KAPACITETE – U TOKU JE KONKURS ZA NOVE RADNIKE Istaknuto

zaki 2Brčansko preduzeće „ZAKI MOBIL DOO“, zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom poslovanju, ovih dana svoje usluge proširuje otvaranjem novih poslovnih kapaciteta.

 

 

„Dugogodišnje poverenje naših komintenata na polju auto-servisiranja i prodaje novih autodelova, kao i profesionalni odnos u našem radu, zahteva od nas da svoje kapacitete proširimo kako bi uspeli da održimo pozitivan rad. Stoga, ovih dana završavamo još jedan servis na lokaciji Grbavice koji će biti ubrzo na usluzi našim korisnicima", kaže Miroslav Lukić, direktor kompanije „Zaki Mobil".

 

Prema rečima Lukića, u toku je konkurs za angažovanje novih radnika te ovim putem svi zainteresovani kvalifikovani automehaničari imaju mogućnost da se prijaviti na konkurs u servis „Zaki Mobil" u naselju Grbavica. Osim automehaničara, potražnja je i za prodavcima kao i mesto menadžer servisa. U planu je da ova kompanija zaposli dodatnih deset radnika. Sva obaveštenja povodom konkursa zainteresovani mogu dobiti lično u servisu. Aplikacije za konkurs slati na mejl Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Konkurs je otvoren do 15. Februara 2018. godine.

/objektiv/

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com