Menu

Godišnjica šestogodišnjeg uspješnog rada kompanije KA TIRE BH Istaknuto

b1Na današnji dan, prije tačno 6 godina, sa jasnom vizijom i misijom ova firma je počela svoj zavidan privredni rad. Svoje uspješano pozicioniranje na našem vrlo zahtijevnom i specifičnom tržištu BiH, duguje prije svega svome profesionalnom osoblju, njihovom fokusu prema kupcu, te kvalitetnom proizvodu i usluzi. Svoju drugu konkurentnu prednost duguje svojom brzom i velikom fleksibilnošću, kao odgovor i reakcija na potreba svjetskih i domaćih trendova i tržišnih potreba.

 


KA Tire BH doo je kompanija koja se bavi prodajom građevinskih mašina, viljuškara i rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača rudarskih i građevinskih mašina kao što su: Caterpillar, Komatsu, DOOSAN, BOBCAT, HYUNDAI, BOMAG, TEREX, VOLVO, DYNAPAC... http://katirebh.com/

 

Zahvaljujući respektabilnim znanju i iskustvu njenih vlasnika, stečenom tokom njihovog petnaestogodišnjeg menadžerskog rada u Caterpillar zastupništvu za BiH, ova kompanija svake godine bilježi svoj stabilan i permanentni poslovni rast. Maksimalni fokus na kupca, fleksibilnost u poslovanju, široka mreža naših provjerenih i pouzdanih poslovnih partnera, profesionalno i ljubazno osoblje, garantira korektan, i blagovremen proces kupo-prodaje.


Takav predan i profesionalni pristup svih naših uposlenika za posljedicu ima da smo već nakon 6 godina našeg postojanja na BiH tržištu, postali nezaobilazan i pouzdan partner u nabavci prije svega orginalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za rudarsku i građevisnku mehanizaciju, građevisnkiih mašina i novih i polovnih viljuškara.

 

b2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naš prvi proizvod koji je plasiran na naše tržište tokom 2012 bile su protektirane i remodulirane gume za rudarske i građevinske mašine jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača u ovom segmentu tržišta KAL TIRE UK Ltd. Naime, proizvodnja podrazumjeva korištenje starih karkasa za izradu protekt i remodulirane gume, koja nakon visokotehnološkog proizvodnog procesa ima ista svojstva i garancije kao nova, a pri tom je jeftinija 30-40% od nove.


U tom periodu izvršene su prve isporuke ovih guma u RITE Gacko, RITE Ugljevik, Arcelor Mitall Prijedor, Trgošped Kakanj i Jata Group Srebrenik. U svim kompanijama dobili smo više nego odlične ocjene o kvalitetu i izdržljivosti ovih guma. Manjak kvalitetnih karkasa, nepostojanja aktivnih EU zakona o nabavci, skladištenju i uništenju guma u BiH, za sad ovaj proizvod čeka svoju izvjesnu perspektivu i ogromni potencijal.


Uvidjevši novu poslovnu priliku, kompanija 2013 godine postaje zastupnik bugarskog proizvođača menevarskih lokomotiva i teretnih vagona Express Service. Rezultat takve hrabre i prije svega vizionarske odluke njenih vlasnika, u toku dvije godine obezbjedio je uspješnu prodaju i isporuku dvije manevarske lokomotive snage 300kW ( TE Tuzla i RMU Zenica), što je podrazumjevalo obezbjeđenje i opremanje servisne službe za izvršenje svih servisa na održavanju lokomotiva i ostalih građevinskih mašina.

 

Kompanija 2014 godine, osluškujući potrebe kupaca u BiH i koristeći svoje najveće resurse znanja, iskustva iz oblasti nabavke i prodaje rezervnih dijelova za građevinske i rudarske mašine, ulazi u segment tržišta prodaje rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođaća kao što su: CAT, DOOSAN, BOBCAT, HYUNDAI, BOMAG, TEREX, KOMATSU, VOLVO i DINAPAC... što je i do danas ostala naša primarna dijelatnost.


https://www.olx.ba/profil/KaTireBH

 

b3b4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osluškujući tržište BiH i potrebe njenih kupaca za novim konstruktivnim, ekonomičnim i funkcionalnim riješenjima 2015 postali smo i autorizovani za prodaju i održavanje novih korejski DOOSAN građevinskih i rudarskih mašina, te britanske BOBCAT mehanizacije. To znači da smo u mogućnosti isporučiti već dokazano kvalitetne i ekononski isplative DOOSAN mini bagere od 2,8-8,6 t, bagere točkaše i gusjeničare od 16–54 t, utovarivače od 12-32 t, te zglobne dampere od 30 i 40 t.

 

Naša želja da budemo avangardni na tržištu dovela nas je do toga da iste godine,uvezemo i prodamo i prvi MAXBRIO vibro riper za bagere koji predstavlja pravo tehnološko čudo u oblasti iskopavanja. Ovaj fenomenalan proizvod se ponaša kao hidraulični čekić uz razliku što je mnogo efikasniji, tiši i mirniji u radu, te znatno jeftiniji u održavanj od običnih i uobičajenih hidrauličnih čekića. Nama je pripala velika čast i zadovoljstvo da na prostorima jugo-istočne evrope budemo prvi koji smo uvezli, prezentovali i prodali ovaj fenomenalan proizvod jednom od naših zadovoljnih kupaca. Više o ovome proizvodu će biti opisano u nekim od narednih tekstova.

 

Te 2015 g. naša kompanija je dobila i prestavništvo za HYUNDAI čeone i BAUMANN bočne viljuškare za tržište FBiH.


Pored navedenih proizvođača u našem prodajnom programu su još i HUBTEX četvorosmijerni viljuškari kao i STOCKLIN i PEGASOLIFT elektro paletari.

 

b5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Južno Korejski proizvođač viljuškara HYUNDAI je jedan od najvećih u svijetu i u svom proizvodnom programu imaju dizel, plinske i elektro viljuškare nosivosti od 1 do 25 tona. Najmodernija tehnologija koja se primjenjuje u proizvodnji kao i najpoznatije svjetske komponente koje se ugrađuju u viljuškare svrstava HYUNDAI u sam vrh proizvođača viljuškara.


Preko svojih partnera i centrale za Evropu koja se nalazi u Belgiji i Njemačkoj, u mogućnosti smo Vam u najkraćem roku i povoljnoj cijeni, kratkim rokom isporuke i garancijom isporučiti nove i polovne viljuškare i drugih renomiranih svjetskih proizvođaća viljuškara (Linde, Toyota, Still, CAT, Hyster...) i njihove rezervne dijelove.


Kako broj naših zadovoljnih kupaca raste iz dana u dan i sa njima na neki način gradimo prijateljske odnose, na njihovu incjativu i zahtijev 2016. godine ulazimo u jednu posve novu industriju i za nas posve novi proizvod. Radi se o vrhunskoj italijanskoj espresso kafi, elitnog svjetskog proizvođača SAICAF S.p.a. i njenim vrhunskim SAN PAOLO proizvodom.

 

b6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radi se o izuzetnoj espresso kafi, pakovanoj u čaldama, koja je svojim jedinstvenim okusom, mirisom i teksturom, isprofilisanoj u svojoj 85-godišnjoj tradiciji vrlo brzo pronašla put do naših zadovoljnih kupaca. Svim našim kupcima i konzumentima ovog vrhunskog užitka u toku trajanja ugovora, posve besplatno na korištenje dajemo male, specijalne, jednostavne za rukovanje i elegantne kafe aparate, pogodne za upotrebu u kuhinjama, kancelarijama, salonima, ordinacijama, uredima.


https://www.olx.ba/profil/KafaTOBIACO

 

KA TIRE BH doo

Prve samostalne brigade 10

71210 Ilidža, BiH

Tel: +38733943888

Fax: +38733943889

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

www.katirebh.com

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com