Menu

Gradonačelnici Brčkog i Beograda dogovorili saradnju dva grada Istaknuto

2018-09-25-Sastanak s gradonacelnikom Beograda-1Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić i gradonačelnik Brčko distrikta BiH Mr sc. Siniša Milić razgovarali su danas u Beogradu o mogućnostima buduće saradnje. Na sastanku, na kojem su prisustvovali i saradnici gradonačelnika, je dogovoreno da tehničke službe narednih dana definišu oblike međusobne saradnje.

 

 

"Dogovoreno je da će Beograd i Brčko potpisati sporazum o saradnji između dva grada u oblastima privrede, obrazovanja, komunalnih usluga, kulture, sporta, zdravstva i ostalih usluga ili ćemo, ukoliko se procjeni da bi to bilo svrsishodnije, potpisati pojedinačne sporazume o saradnji u oblastima u kojima za to postoji mogućnost. To će definisati stručne službe koje će raditi na pripremi ovih dokumenata", rekao je nakon sastanka gradonačelnik Brčkog Siniša Milić.

 

Gradonačelnik Beograda je iskazao interes za aktuelna dešavanja u Republici Srpskoj i distriku Brčko i obećao svaki vid podrške.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com