Menu

Brčko: Obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji ulice Uzunovića, Kuglane – pužni prelaz do 16.12. Istaknuto

2018-09-28-Pocetak radova na prosirenju Bulavara-3Odjeljenje za javne poslove obavještava učesnike u saobraćaju da će od 12. 12. (utorak) do 16. 12. (nedjelja) 2018. godine, saobraćaj u ulici Uzunovića, dionica c biti obustavljen zbog radova na rekonstrukciji ulice Uzunovića (druga traka Bulevara) Kuglana – pužni prelaz.

 

 

Za vrijeme građevinskih radova saobraćaj će biti zatvoren za pojedinačne smjerove iz Bijeljine odnosno Banje Luke.

 

Alternativni pravac iz smjera Bijeljine je raskrsnica kod benzinske pumpe „Agropetrol" – saobraćajnica preko Bescarinske zone, zatim kroz stambena naselja „1. maj" i „Grčica" te dalje tranzitom kroz grad.

 

Alternativni pravac iz smjera Banje Luke je tranzitom kroz grad te ulicama Miroslava Krleže, Nikole Tesle, te kroz stambena naselja „1. maj" i „Grčica" zatim saobraćajnicom preko Bescarinske zone za Bijeljinu.

Mole se svi učesnici u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputa dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, kao i radnika na terenu.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com