Menu

Dodijeljeni certifikati za uspješno okončane obuke nezaposlenim osoba sa Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH Istaknuto

engleski jezikU Poliglota institutu dana, 27. decembra održana je svečana dodjela certifikata za 70 polaznika koji su uspješno završili obuke iz njemčkog jezika nivo I i II, te engleskog jezika nivo I i II.

 

 

Svaka od obuka trajala je po 60 časova, a iste su za polazinke bile besplatne. Dodjelom certifikata o uspješno završenim obukama okončana je edukacija nezaposlenih lica koje je organizovao Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH.

 

Obuke poput ovih, predstavljaju jasno opredjeljenje Zavoda za Zapošljavanje Brčko distrikta BiH, da kontinuirano radi na aktivnostima koje će omogućiti nezaposlenim licima dodatne edukacije i sticanje određenih znanja, a sve kako bi što kvalitetnije odgovorili potrebama tržišta rada i lakše došli do prilike za zapošljavanjem.

 

njemački jezik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

engleski jezik

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com