Menu

78A4A43D ED58 48C1 9351 A8066C627740

Khabibov otac opet organizovao borbe s medvjedima, dječak spašavao živu glavu (VIDEO)

medvjeddjecak-screenshot-1200Dobro je poznato da se UFC prvak Khabib Nurmagomedov kao dječak pripremao tako što borio u parteru s mladim medvjedom. Takvu tradiciju u Dagestanu uveo je njegov otac Abdulmanap Nurmagomedov, čiji je sin preko Conora McGregora dotaknuo zvijezde i postao najbolji na svijetu.

 

 

Veliki uspjeh Khabiba probudio je veliku želju kod tamošnje djece da i oni postanu kao njihov idol, pa je tako jedan od njih također morao u borbu s medvjedom.

 

"Tako je počeo trening naše braće. Ovo je dobar primjer puta kako do najvećih nagrada", napisao je u opisu videa Abdulmanap.

 

Međutim, da nije u pitanju baš bezazlena situacija svjedoči i trenutak kada je dječak doslovno morao spašavati svoju glavu jer ga je medvjed pokušao ujesti, a uz to ga je i vukao zubima za džemper.

 

Na sreću, situacija je kontrolisana sa strane, gdje su se Nurmagomedov stariji i ostali zabavljali dok je dječak vodio borbu s medvjedom.

 

Video na ovom linku https://www.facebook.com/abdulmanap.nurmagomedov/videos/2049109061875733/

 

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com