Menu

Gradonačelnik Siniša Milić i dopredsjednik Skupštine Ivica Filipović prisustvovali iftaru ispred Bijele džamije u Brčkom Istaknuto

iftar1Brčanska humanitarna asocijacija „Od sebe za druge“, sinoć je ispred Bijele džamije organizovala kolektivni iftar u povodu mjeseca ramazana.

 

Predsjednik asocijacija „Od sebe za druge“ Anes Merić rekao je da je cilj bio ukazati na značaj mjeseca posta, ali i pomoći svima onima koji nisu dobrog materijalnog stanja.

 

Glavni imam Medžlisa islamske zajednice Brčko Mustafa Gobeljić rekao je da je okupljanje još jedan dokaz da mjesec ramazan shvatamo ne samo kao približavanje dragom Bogu, već i približavanje jedni drugima.

 

Pored velikog broja građana sinoćnjem iftaru su prisustvovali i predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko Esed Kadrić i Ivica Filipović i gradonačelnik Brčkog Siniša Milić.

(foto: radio brcko)

 

iftar1

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com