Menu

Angažovanje 90 osoba u brčanskom obrazovanju Istaknuto

nast555Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine danas je održala 80. vanrednu sjednicu na kojoj je usvojila Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za angažovanje devedeset osoba (nastavnika, stručnih saradnika i saradnika u nastavi) za potrebe Odjeljenja za obrazovanje.

Šef Odjeljenja za obrazovanje Senad Osmanović kazao je da se školska godina dočekuje sa osiguranim kadrovima i svim nastavnim sredstvima koji su neophodni za početak školske godine.

 

„U međuvremenu su se desile određene potrebe u smislu odlaska pojedinih nastavnika na bolovanje i zbog toga se pojavila potreba za angažovanje osoba. Odjeljenje za obrazovanje najavljuje i konkurs početkom septembra tako da ovu školsku godinu dočekujemo sa osiguranim kadrovima i svim nastavnim sredstvima koji su neophodni za početak školske godine“, kazao je Osmanović.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com