Menu

"Đurologija" u februaru pred publikom i u Brčkom Istaknuto

branko djuric djura 240915 tw630Da ne jenjava interes za "Đurologiju", hit predstavu karizmatičnog Sarajlije Branka Đurića Đure, pokazuje činjenica da skoro pa i nema pauze za ovu predstavu.

 

 


Brojni su bh. gradovi u kojima je ova predstava izvedena i po nekoliko puta, a ipak svaki put se traži karta više.

 

Nema dileme da će tako biti i u narednom periodu, kada će priliku da uživa u jednoj od najgledanijih predstava imati publika u Žepču, Brčkom i Tuzli. Đuro će sa svojom autorskom predstavom 9. februara nastupiti u Domu kulture u Žepču, a dan poslije u Brčkom, dok će 12. februara "Đurologiju" izvesti i u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

 

"Đurologija" je u dosadašnjih šezdeset mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetilaca te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane širom regije.

 

Sa svojim prepoznatljivim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima "Top lista nadrealista" i "Audicija" Đuro krozovu predstavu zaista pruža ono najbolje od sebe.

 

Svojevrsni (anti)stand up show "Đurologija" je zapravo zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com