Menu

Brčko: Oružane snage BiH postavile šatore na stadionu Jedinstvo Istaknuto

sator 1U Brčkom na stadion Jedinstvo postavljeni su danas šatori u kojim će boraviti osobe koje u Distrikt dolaze iz inozemstva.

Edin Zaimović, šef Odjeljenja za javnu bezbjednost Vlade Brčko distrikta govoreći o šatorskom naselju rekao je da je juče stupljeno u kontakt sa Oružanim snagama BiH i u roku od 24 časa isto i postavljeno.

 

“Kapaciteti šatorskog naselja na stadionu “Jedinstvo” su oko 100 lica, namjenjeni su za smještaj lica koja budu prelazila granicu u narednom periodu na graničnom prelazu u Brčkom. Takođe smo obezbjedili karantinski smještaj u prostoru Tehničke škole koja se nalazi u neposrednoj blizini, sa otprilike od oko 100 smještajnih kapaciteta za sve za koje se utvrdi da imaju korona virus, ukoliko se za tim smještajem ukaže potreba od strane zdravstva. Pored ovih aktivnosti vršimo svakodnevnu dezinfekciju svih javnih prostora, institucija, objekata, zgrada, privrednih subjekata na području čitavog distrikta. Moram da istaknem dobru saradnju koju imamo sa Policijom, Inspektoratom, zdravstvenim sektorom i svim ostalima koji nam pomažu u preventivnim mjerama za suzbijanje korona virusa”, zaključio je Zaimović.

 

Foto:Radio Brcko

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com