Menu

Glavni koordinator Vlade Brčko čestitao Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara Istaknuto

sadic 780x470U ime Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime čestitam svim medicinskim sestrama i tehničarima 12. maj – Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara, jedne od najplemenitijih profesija na svijetu, najbrojnije skupine zdravstvenih radnika u zdravstvu koje svojim doprinosom, obrazovanjem i humanim radom pružaju maksimum u održavanju zdravstvenog sistema.

 

 

Hvala svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima na ljudskosti koju svakodnevno pokazuju pomažući bolesnima, a posebno u posljednjem periodu kada su na prvim linijama u borbi protiv pandemije COVID-19 zajedno s onima koji pružaju podršku u ovoj borbi kao što su Policija Brčko distrikta BiH, Odjeljenje za javnu sigurnost, Crveni krst/križ Brčko distrikta BiH i drugi koji učestvuju u sprječavanju širenja korona virusa.

 

Želim da u svom budućem radu ostvarite još više uspjeha u časnom obavljanju posla koje ste do sada bezbroj puta pokazali u najtežim situacijama.

 

Sretan vam Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara!

 

Glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH

Sead Šadić

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com