Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Ponedjeljak, 02 Oktobar 2017

Za vikend u BiH osjetno hladnije: Moguća susnježica i snijeg

  • Objavljeno u BiH

kisaPrema prognostičkim kartama, nakon stabilnijeg početka sedmice, u utorak poslijepodne u Bosni i Hercegovini se očekuje postepeno pogoršanje vremenskih prilika, izraženije u Krajini, Posavini, na sjeveroistoku i u centralniim dijelovima zemlje, dok će u Hercegovini biti bez značajnijih promjena.

Više...

Islamska zajednica u BiH planira osnivanje vlastite televizije

  • Objavljeno u BiH

isl tvPod predsjedavanjem reisu-l-uleme Huseina ef. Kavazovića danas je održana 38. redovna sjednica Rijaseta Islamske zajednice u BiH na kojoj je, između ostalog, data saglasnost za nabavku opreme i formiranje privremenog TV studija koji bi trebao prerasti u buduću televiziju IZ u BiH.

Više...

Brčko: Od danas do 27. oktobra odvoz krupnog otpada

  • Objavljeno u Brcko

krupni-otpadU skladu sa Zakonom o komunalnim djelatnostima Brčko distrikta BiH, JP „Komunalno Brčko" će po drugi put ove godine organizovati akciju prikupljanja i odvoza kabastog otpada koja će biti realizovana u periodu od 2. do 27.10.2017. godine i obuhvatit će kompletno područje Brčko distrikta BiH, odnosno svih 78 mjesnih zajednica.

Više...

Pješčane piramide Foče /V/

  • Objavljeno u BiH

foca pi2rPješčane piramide pored puta Foča – Miljevina predstavljaju rijedak prirodni fenomen, kojeg iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com