Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Subota, 11 Novembar 2017

U Brčkom otvorena poliklinika "Dr. Pajić"

  • Objavljeno u Brcko

pajicNa Bulevaru mira u Brčkom svečano je ozvaničen početak rada savremene poliklinike koja će uskoro pružati sve usluge pacijentima, koje se još uvijek, kako je rečeno, ne mogu dobiti u javnom zdravstvu.

Više...

Za osnivanje političke stranke u Brčkom potrebno 300 potpisa punoljetnih građana

  • Objavljeno u BiH

polOpći izbori u Bosni i Hercegovini bit će raspisani u maju 2018. godine, a održat će se u jesen iste godine. Ukoliko želite učestvovati na izborima, a već niste član neke od više od 150 postojećih političkih stranaka, donosimo informacije šta je, osim volje i političkih ambicija, potrebno da osnujete svoju političku stranku. Popularno je to u zemlji koja ima definitivno najviše registrovanih političkih subjekata u Evropi.

Više...

Dodik: Ja sam najprogonjeniji čovjek u BiH

  • Objavljeno u BiH

dodik miloradPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga prisluškuju bezbjednosne službe BiH, te da je nalog da se "stavi na mjere" izdat na osnovu zahtjeva tužilaštva u Sarajevu, zbog istrage koju su pokrenuli, ali da mu nije poznato kakve.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com