Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Petak, 17 Novembar 2017

Obrazovanje i tržište rada posvađani u BiH: Uvozimo radnike iz Srbije, Turske, Saudijske Arabije...

  • Objavljeno u BiH

nezPriču o nezaposlenosti u Bosni i Hercegovini znaju i ptice na grani, ali najveći apsurd u borbi s ovim problemom je uvoz radne radne snage koji bilježi trend rasta u našoj zemlji. Trgovci, agenti za nekretnine, profesori i radnici u prerađivačkoj industriji, saznajemo, sve ćešće koru hljeba pronalaze u bh. firmama. Zapitali smo se jesu li bolji od domaćih radnika ili su nam zaista potrebni?

Više...

Predsjednik Skupštine Brčko Esed Kadrić ugostio rukometnu kadetsku reprezentaciju BiH

  • Objavljeno u Brcko

1117u17-kadric-678x381Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić ugostio je danas rukometnu kadetsku reprezentaciju BiH, kao pokrovitelj trodnevnog boravka ove i rukometne kadetske reprezentacije Republike Slovenije u Brčkom. One će u subotu i nedjelju odigrati dvije prijateljske utakmice. Prijemu su prisustvovali i predstavnici RK "Lokomotiva", tehničkog organizatora susreta kadetskih reprezentacija.

Više...

Otvoren novi put u Vitanovićima

  • Objavljeno u Brcko

2017-11-17-Otvoren put-VitanoviciZamjenik gradonačelnika Brčko distrikta BiH Anto Domić svečano je otvorio novi asfaltni put u Mjesnoj zajednici Vitanovići dužine 300 metara. Vrijednost ovog projekta je 27.000 KM.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com