Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Četvrtak, 02 Novembar 2017

BiH: Službenik prisvojio 400.000 KM od kredita

  • Objavljeno u BiH

km-novac-korupcija-700x402Pripadnici Sektora kriminalističke policije USK uhapsili su LJ.N. (41) iz Cazina zbog postojanja sumnje da je, radeći kao službenik u jednoj lokalnoj mikrokreditnoj organizaciji, protivpravno pribavio sebi korist u iznosu većem od 400.000 maraka.

Više...

Sastali se reis i Cerić: Pozivamo političare da savjesno i odgovorno rade za sve građane BiH

  • Objavljeno u BiH

reiReisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović danas je primio bivšeg reisu-l-ulemu dr. Mustafu ef. Cerića. Razgovarali su o aktuelnim pitanjima zajednice u domovini i u dijaspori. Složili su se da je dužnost svakog muslimana i muslimanke da brinu o svojoj vjeri, moralu i uvjetima za održavanje zdrave i napredne porodice, zajednice i društva u cjelini.

Više...

I ljeti i zimi – mrak /V/

  • Objavljeno u BiH

svPovratnička priča iz sela Bravnice, četiri kilometara od Jajca, gdje u 21. vijeku ljudi još nemaju električnu energiju, vodu ni asfaltni put.

Više...

Nema dokaza da Mladić nije zdravstveno sposoban za izricanje presude

  • Objavljeno u BiH

ratko-mladic-2016-700x402Tužilaštvo Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju (MKSJ) u odgovoru na zahtjev odbrane bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske (VRS) Ratka Mladića, optuženog za genocid i ratne zločine, za odgodu izricanja presude zakazane za 22. novembar, ustvrdilo je da je posljednji medicinski izvještaj pokazao kako je Mladićevo zdravstveno stanje stabilno.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com