Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Srijeda, 29 Novembar 2017

Bila jednom jedna nova zgrada Policije u Brčkom i…

  • Objavljeno u Brcko

policija otvaranje-1702-1 images februar-2016 2 thumb medium605 0U Brčko distriktu BiH očigledno postalo je svima normalno da se započeti projekti završavaju samo na tome da su započeti ili na pričama koje na kraju dobijaju "epilog" samo jedne lijepe bajke. Jedan od tih projekata je i nova zgrada Policije u brčanskom naselju Mujkići koja se još uvijek nalazi u "mirovini" zbog, kako nadležni ističu, tehničkih problema.

Više...

SDA: Današnja presuda je satisfakcija za žrtve

  • Objavljeno u BiH

zastava-sdaDanašnja presuda Haškog suda kojom su čelnici tzv. Herceg-Bosne osuđeni na 111 godina zatvora predstavlja djelimičnu satisfakciju za žrtve zločina. Naša pažnja u ovom trenutku treba biti usmjerena upravo prema žrtvama zločina, smatraju iz Stranke demokratske akcije.

Više...

Čelnici Herceg-Bosne osuđeni na ukupno 111 godina zatvora

  • Objavljeno u BiH

hag hvHaški sud osudio je pravomoćno čelnike tzv. Herceg-Bosne na ukupno 111 godina zatvora. Time je potvrđena prvostepena presuda čelnicima Herceg-Bosne. Izricanje presude je obilježio moment kada je Slobodanu Praljku izrečena kazna od 20 godina zatvora, nakon čega je on popio otrov. Prevezen je u najbližu bolnicu, a ubrzo je preminuo.

Više...

Umro Slobodan Praljak!

  • Objavljeno u BiH

praljak-otrov-700x402Presuđeni ratni zločinac Slobodan Praljak umro je danas u haaškoj bolnici, nakon što je tokom izricanja presude u sudnici popio otrov.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com