Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9020

Nedjelja, 24 Decembar 2017

Mesić otkrio kako su Tuđman i Milošević dijelili BIH: Kad se hrvatske i srpske škare slože ... to znači rat

  • Objavljeno u BiH

stjepan-mesic-aa1-700x402Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić omiljena je meta desnice. Haaška presuda šestorici bosanskih Hrvata i javno samoubojstvo Slobodana Praljka u haaškoj sudnici oživjeli su novi val napada na njega. Zdesna ga zbog suradnje i svjedočenja u postupcima pred Haaškim sudom etiketiraju kao glavnog "izdajnika hrvatskih nacionalnih interesa", a general HOS-a Ante Prkačin preko Bujančeve TV emisije traži njegovo javno vješanje.

Više...

Brčko: Lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa izvršenjem pet krivičnih djela imovinske prirode

  • Objavljeno u Brcko

lopovPreduzimajući istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju imovinskih krivičnih djela, koja su tokom decembra 2017. godine, izvršena na području Brčko distrikta BiH, pripadnici Policije Brčko distrikta BiH su tokom jučerašnjeg dana, pronašli i lišili slobode lice sa inicijalima D.M. rođen 1980. godine sa područja Brčkog, koje se dovodi u vezu sa izvršenjem pet krivičnih djela imovinske prirode.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com