Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Četvrtak, 07 Decembar 2017

Sutra Brčko bez vode

  • Objavljeno u Brcko

voda-nema-vode-ured-casaIz JP "Komunalno Brčko" obavještavaju građane da će sutra ujutru doći do prekida u vodosnabdijevanju kod svih kupaca koji su priključeni na glavni gradski vodovod.

Više...

SDA: Pozdravljamo državnički čin Bakira Izetbegovića

BAKIR4Stranke demokratske akcije (SDA) pozdravlja jučerašnji državnički čin člana Predsjedništva BiH i predsjednika SDA Bakira Izetbegovića koji je jasno poručio da se vanjska politika naše zemlje neće voditi u Beogradu, nego u Sarajevu od strane kolektivnog šefa naše države, saopćeno je iz te stranke.

Više...

Emir Kusturica na sudu u Višegradu psovao majku Ćamilu Durakoviću

  • Objavljeno u BiH

emiU Osnovnom sudu u Višegradu danas je održan glavni pretres po tužbi koju je režiser Emir Kusturica podnio protiv bivšeg načelnika Općine Srebrenica Ćamila Durakovića i Avaz Roto Presa. Tokom unakrsnog ispitivanja, Kusturica je nekoliko puta uputio pogrdne psovke Durakoviću, što je zabilježeno i na sudu.

Više...

Broj žena u sigurnim kućama je u porastu, aktivistice traže podršku države

  • Objavljeno u BiH

ze333U cilju obilježavanja globalne kampanje "16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja" i skretanje pažnje na problem koji postoji u Federaciji BiH, a koji se odnosi na Zakon o zaštiti od nasilja u porodici, aktivistice za ženska prava okupile su se na platou ispred Parlamenta FBiH i zatražile podršku države, koja im je neophodna.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com