Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Petak, 12 Januar 2018

Vlada FBiH: Odobreno 2.597.859 KM za penzionisanje 44 radnika ZD RMU Zenica

  • Objavljeno u BiH

vlada41Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na današnjoj hitnoj, telefonski održanoj sjednici, donijela Odluku o odobravanju raspodjele dijela novčanih sredstava ostvarenih prodajom preduzeća iz nadležnosti Agencije za privatizaciju u Federaciji BiH za uplatu doprinosa za 44 radnika JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo ZD RMU Zenica d.o.o. Zenica koji su stekli uslove za odlazak u penziju.

Više...

Izazovi roditeljstva u savremenom dobu

slika 2roČesto se može čuti da je danas teže nego ikad biti uspešan roditelj. Starije generacije se ne bi složile sa ovom konstatacijom, pravdajući se da ni njima nije bilo lako ići na posao i odgajati decu. Svako iz svog ugla posmatra određene događaje, pa je i razumljivo što su mišljenja podeljenja, ali malo dublja analiza prilika u prošlosti i danas ipak pokazuje da su današnji roditelji svedoci mnogo većih izazova, nego što su to bili njihovi roditelji i bake i deke.

Više...

Novo 'stezanje kaiša' u BiH

  • Objavljeno u BiH

proDistributeri nafte u Bosni i Hercegovini formirali su nove cijene goriva zbog nedavno usvojenog Zakona o akcizama. Zbog novih nameta poskupljuje benzin, dizel, plin i bio goriva kao i lož ulje.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com