Menu

78A4A43D ED58 48C1 9351 A8066C627740

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 01 Oktobar 2018

U Brčkom održan centralni predizborni skup Stranke za Bosnu i Hercegovinu

sbih cen brckoU petak /28.9./ u Domu kulture Brčko distrikta BiH održan je centralni predizborni skup Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) na kojem su se obratili kandidati Stranke za više razina zakonodavne vlasti na predstojećim Opštim izborima u Bosni i Hercegovini kao i uvaženi gosti, potpredsjednik SBiH Besim Imamović, te predsjednik SBiH Amer Jerlagić, ujedno i naš kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, saopćeno je danas iz ove stranke.

 

Više...

Stočar poklanja Vladi RS-a posljednje janje

  • Objavljeno u BiH

jagnje-Foto-Sinisa-Pasalic2-696x456Stočar sa Manjače, Rade Grgić, kome je 2015. godine uništeno cijelo stado, donio je danas jagnje u park "Mladen Stojanović" u Banja Luci, kako bi ga predao u Vladu RS, da im, kako kaže, da i to što mu je ostalo.

 

Više...

Brčko: Predstavljena fotomonografija Koraja

  • Objavljeno u Brcko

KORAJ-KO-RAJ-naslovnica-642x336«Književni klub Brčko» je u foajeu gradskog Doma kulture, upriličio predstavljanje fotomonografije «Korajski spomenar» autora profesora Alije Hamzića, koji je inače kao rođeni Korajac napisao knjige «Identitet i razaranje identiteta Koraja», «Studija slučaja Koraj», te «Korajska čaršija i sjećanje».

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com