Menu

vodoravno

InfoBrcko.com - Četvrtak, 04 Oktobar 2018

Ima li nade za najsiromašniju zemlju u Evropi?

  • Objavljeno u BiH

izbori-plakati-1-696x456Britanski list Guardian je analizirao situaciju u BiH uoči izbora koji će se održati 7. oktobra. Kako navode, u kompleksnoj situaciji nastaloj u još kompleksnijem političkom sistemu, frustracije među građanima su više nego vidljive.

 

Više...

MESS: Josipu Pejakoviću “Zlatni lovorov vijenac” za doprinos umjetnosti teatra

  • Objavljeno u BiH

pejakovic1-696x456Dobitnik "Zlatnog lovorovog vijenca" za doprinos umjetnosti teatra, najvišeg festivalskog priznanja koje dodjeljuje Direkcija Internacionalnog teatarskog festivala MESS, ove godine je glumac Josip Pejaković, prvak drame Narodnog pozorišta Sarajevo u kojem je od 1970. godine ostvario cjelokupni profesionalni radni vijek, saopštili su iz MESS-a, prenosi Anadolu Agency (AA).

 

Više...

Brčko: Pododjeljenje za lične dokumente radit će u subotu i nedjelju

  • Objavljeno u Brcko

2018-10-04-Saopstenje-Cips-2Obavještavamo građane Brčko distrikta BiH da će Pododjeljenje za lične dokumente (Trg pravde – bivša kasarna) raditi u subotu 6. 10. 2018. godine u vremenskom periodu od 10 do 16 sati, a u nedjelju 7. 10. 2018. godine u vremenskom periodu od 7 do 19 sati, a radi izdavanja uvjerenja o prebivalištu (PBA-3 obrasca) i ličnih dokumenata (lična karta, vozačka dozvola, pasoš).

 

Više...

Dječija nedjelja u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

2018-10-04-Gradonacelnik raznim aktivnostima obiljezio djecju nedjelju-2Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić danas je zajedno sa djecom obdaništa „Naša djeca", povodom Međunarodne nedjelje djeteta, pustio balone sa željama i porukama mališana. Ovu aktivnost, kao i radionicu o pravima djeteta te podjelu diploma i slatkiša organizovalo je Udruženje „Beba više".

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com