Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Utorak, 10 April 2018

Pomozimo Nini

  • Objavljeno u BiH

nina1"Dragi moji Brčaci, obraćam vam se opet sa molbom da ousrite jos jednom Apel za Ninu. Došlo je do promjena u njenom zdravstvenom stanju i mora pod hitno na liječenje u Njemačku. Klinika u Essenu će je preuzeti, ali nakon uplate od 340.000 eura koje su potrebne za transplantaciju koštane srži i njeno daljne liječenje".

 

Više...

Brčko: IPA organizovala okrugli sto na temu prevencije nasilja u porodici

  • Objavljeno u Brcko

0410IPAnasiljeuporodici-678x381Internacionalna policijska asocijacija Regionalni klub Brčko distrikta je svoju sedmodnevnu manifestaciju Dani IPA-e Brčko 2018. Prva u nizu aktivnosti koja je organizovana u okviru Dana IPA-e u Brčkom je promocija sigurnosti u saobraćaju, a detalje sa ovog zanimljivog događaja možete pogledati u Temi plus, nakon dnevnika, od 20:00 sati. Drugi u nizu događaja u okviru ove manifestacije organizovan je danas a bio je baziran na problematiku nasilja u porodici.

 

Više...

Hrvatska: Povlače se "K plus" feferoni

  • Objavljeno u BiH

k-plus-feferoni-700x402Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavještava potrošače da se povlače "K plus feferoni" u staklenkama od 370 ml, i "blagi" i "ljuti", zbog uočene korozije na unutrašnjoj strani metalnih zatvarača staklenki.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com