Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Petak, 13 April 2018

Budžet Distrikta za 2019. treba usvojiti do kraja ove godine

  • Objavljeno u Brcko

Trg mladih BrckoDirekcija za finansije je već dobrim dijelom ušla u pripremu budžeta Brčko distrikta za narednu godinu, a članovi brčanske izvršne i zakonodavne vlasti ne kriju spremnost da uz, maksimalno odgovorno ponašanje, budžet Distrikta za 2019. godinu bude usvojen u narednih osam mjeseci.

 

Više...

Rambo Amadeus želi predstavljati BiH na Evroviziji

rambo-amadeus1-700x402Antonio Pušić, alias Rambo Amadeus, multimedijalni umjetnik i jedan od najautentičnijih regionalnih autora, sinoć je na sceni Doma mladih pred sarajevskom publikom izveo "Veče glomazne poezije", njegovu stand-up komediju, koja je, kako je rekao, ipak izopačenija od toga i prije bi se moglo reći da je to stand-up tragikomedija.

 

Više...

Safet Sušić: Edin Džeko je najbolji centarfor na svijetu

  • Objavljeno u Sport

safet-Do 27. marta 2018. godine bio je jedini Evropljanin koji je protiv Argentine postigao hat-trick. Učinio je to u trijumfu nacionalnog tima bivše SFR Jugoslavije, rezultatom 4:2, na stadionu "Marakana" u Beogradu 1979. godine. Tek 29 godina poslije pothvat Safeta Sušića ponovio je Isco u prijateljskom susretu u pobjedi Španije - 6:1.

 

Više...

Izetbegović: Uvjeren sam da će te snage biti poražene

  • Objavljeno u BiH

bakir3Oružane snage su u proteklom periodu odlučno pokazale i dokazale da su ključan i nezamjenjiv partner građanima i civilnim strukturama Bosne i Hercegovine, poručio je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović u Zenici.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com