Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Subota, 14 April 2018

Proizvodili cvijeće iz nužde, danas respektabilni proizvođači

  • Objavljeno u BiH

vukovic-cvijece-2-previewOrgGoran Vuković iz Gomjenice kod Prijedora već petnaest godina zajedno sa porodicom uzgaja cvijeće i povrće. Ni on, ni supruga nisu imali zaposlenje i odlučili su da se bave proizvodnjom cvijeća. Imaju dvije odrasle kćerke koje im pomažu u poslu, a s njima rade i Goranov brat i snaha.

 

Više...

Berko Zečević: Napadom na Siriju sve strane testirale performanse svojih oružanih formacija

  • Objavljeno u BiH

berko-zecevic-2-700x402Univerzitetski profesor i vojni ekspert Berko Zečević analizirao je za Vijesti.ba posljednje događaje u Siriji, nakon što su sinoć SAD, Velika Britanija i Francuska izvele napade na nekoliko lokacija u ovoj državi, a koji su uslijedili nakon nedavnog napada i korištenja hemijskog oružja u Dumi. Zapadne zemlje okrivile su vlast Bašara el Asada, dok Rusija tvrdi da za to nema dokaza.

 

Više...

Cormack: Građanima trebaju poslovi i obrazovanje, a ne korupcija i nacionalističke retorike

  • Objavljeno u BiH

cormack26Maureen Cormack, ambasadorica SAD-a u Bosni i Hercegovini tokom gostovanja na N1 izjavila je da Ambasada SAD-a i drugi evropski zvaničnici rade sa svim relevantnim strankama u državi, rade na tome da ih okupe i iznađu rješenja za promjene izbornog zakona. Kazala je i to da Ambasada SAD-a traži partnere u cijeloj zemlji, ali da Milorad Dodik to nije, prenosi agencija Patria.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com