Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Subota, 21 April 2018

Zbog poplava kuće u BiH prodaju za bagatelu

  • Objavljeno u BiH

poplava-doboj-696x456Veliki broj građana, u strahu od poplava, prodaje svoje kuće u poplavnim područjima, a jedno od takvih je i prijedorsko naselje Tukovi, u kojem, i pored povoljnije cijene, kupci većinom okreću glavu od ovih nekretnina.

 

Više...

Prati li EU oduku SAD-a: Za sankcije Dodiku ključna Njemačka

  • Objavljeno u BiH

do000Posljednjih sedmica sve ponovo je aktuelizirana priča kako bi i neke članice Evropske unije uskoro mogle uvesti sankcije predsjedniku RS Miloradu Dodiku. Sve je dodatno podgrijano nakon saslušanja u američkom Kongresu, u kojem je Dodikovo ime, uz Dragana Čovića, označeno kao ime glavnog kočničara napretka BIH.

 

Više...

Došla iz Njemačke da pomaže migrantima u Sarajevu

  • Objavljeno u BiH

zePrivremena zemlja, privremen grad, privremeno igralište. Dok su životi i djetinjstvo na čekanju, za Gufran je na čekanju i obrazovanje. Već tri puta su, kaže trinaestogodišnja Sirijka, nju i majku sa hrvatske granice vratili u Bosnu i Hercegovinu. Ipak se nada da će san, da bude doktorica, dosanjati u Austriji, kod brata.

 

Više...

Grad u BiH koji posjeti milion gostiju

  • Objavljeno u BiH

neuPripreme za predstojeću sezonu u jedinom bh. gradu na moru u punom su jeku. Ništa se ne prepušta slučaju, pa su lokalna vlast i turistički radnici u Neumu već odradili dosta posla. Optimizam ne kriju, te najavljuju rekordnu sezonu.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com