Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Subota, 07 April 2018

"Kod nas u BiH tri dana pred smrt počnu da misle o zdravlju" /VIDEO/

  • Objavljeno u BiH

Danas se obilježava Međunarodni dan zdravlja. Depresija je prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije među vodećim poremećajem među svjetskom populacijom.

 

doktorBolesti i u BiH su sveprisutne. O zdravlju smo govorili sa prof. dr. Emirom Solakovićem, općim, srčanim i vaskularnim hirurgom - koji je u svom izlaganju tokom Novog dana na N1 na zanimljiv način govorio o važnosti brige o zdravlju.

 

Više...

Pomoć Svjetske banke: U naredne četiri godine zapošljavanje 23.000 osoba u Federaciji BiH

  • Objavljeno u BiH

poProjekt podrške zapošljavanju trajat će naredne četiri godine i očekuje se zapošljavanje oko 23.000 osoba u Federaciji BiH među kojima su kategorije mladih, dugoročno nezaposlenih, osoba sa niskim kvalifikacijama, osoba u dobi od 40 godina i više, te socijalno ugroženih osoba, a posebno će se voditi računa o zastupljenosti žena u svakoj od tih grupa.

 

Više...

Volonteri Udruženja "Beba više" Brčko: USKORO Muzičke radionice “CARSTVO DRUGARSTVO”

  • Objavljeno u Brcko

MUZICKE-RADIONICE-011-752x440Volonteri Udruženja "Beba više" profesorice Aleksandra Lizdek I Anja Ž. Petković uskoro počinju sa održavanjem muzičkih radionica za djecu uzrasta od 4 do 8 godina. Ova aktivnost ima za cilj da kroz igru i druženje, njeni polaznici naprave prve muzičke korake. Pažljivo osmišljen Plan i program koji sadrži programe koje kreiraju i realizuju profesori muzike, upoznaje najmlađi uzrast sa osnovnim muzičkim vještinama i znanjima.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com