Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Srijeda, 06 Juni 2018

Rusiji ovdje odgovara haos, SAD neće mijenjati politiku prema BiH

  • Objavljeno u BiH

matthew-palmer-700x402Vršitelj dužnosti zamjenika pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Matthew Palmer napomenuo je danas u intervjuu za novinske agencije Fenu i Srnu da Bosni i Hercegovini nužno trebaju izmjene Izbornog zakona, ali i osiguranje vladavine prava u svim segmentima društva.

 

Više...

Dok cijene goriva rastu, vlast ne vidi razlog za uvođenje kontrole tržišta

  • Objavljeno u BiH

fuel-1596622 960 720U 2018. godini došlo je tri puta do povećanja cijena nafte i naftnih derivata u BiH i to: 1. februara od 20 do 25 feninga, 16. aprila od pet feninga i 7. maja od 5 do 10 feninga. Novo poskupljenje je u najavi. Na ovu zabrinjavajuću činjenicu upozorio je Mirsad Isaković (SBB), poslanik Zastupničkog doma PSBiH, koji je istakao da su za tri mjeseca mafta i naftni derivati u prosjeku poskupili za 40 feninga.

 

Više...

Nestabilno vrijeme u BiH, za sutra upaljen narandžasti meteoalarm

  • Objavljeno u BiH

kisa-pljusak-696x456Danas će u našoj zemlji preovladavati nestabilno vrijeme sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Padavine se uglavnom mogu očekivati poslije podne i u večernjim satima. Jutarnje temperature će se kretati od 14 do 20, na jugu i sjeveru zemlje do 23, a dnevne od 26 do 32 °C, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com