Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Petak, 08 Juni 2018

Njemačka u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

njemacka-posaoPredstavništvo njemačke privrede u BiH uz podršku Ambasade Savezne Republike Njemačke u BiH organizuje u utorak, 12. juna 2018. godine u Omladinskom centru Brčko distrikta BiH, po četvrti put u Bosni i Hercegovini, a prvi put u Brčkom, manifestaciju pod nazivom "Njemačka u Bosni i Hercegovini".

 

Više...

Sutra u Brčkom svjetske plesne zvijezde

  • Objavljeno u Brcko

bjIo6CiGradonačelnik Siniša Milić zajedno sa predstavnicima Plesnog kluba „Mambo" i članovima kluba Giacomom Lazzarinijem i Robertom Benedetti najavio je zvaničan turnir iz kalendara svjetske sportske plesne federacije WDSF Championship 2018, koji će biti održan sutra 9. 6. 2018. godine u Brčkom u sali Gimnazije.

Više...

Eksproprijaciji zemljišta: Podijeljena mišljenja oko korita rijeke Brke

  • Objavljeno u Brcko

Pomor ribe inspekcija policija 2Na današnjoj 38. redovnoj sjednici Vlada Brčko distrikta BiH razmatrala je tačku dnevnog reda Prijedlog Odluke o rješavanju statusa obuhvata rijeke Brke, nakon čega je usvojen zaključak kojim je naloženo komisiji Direkcije za finansije Brčko distrikta BiH da pripremi prijedlog odluke o rješavanju parcela koje se odnose na eksproprijaciju zemljišta oko rijeke Brke.

 

Više...

H-LJEBA I IGARA ! A PARA ?

Veljko GrubacicEto me opet, a zaŠto se nisam oglašavao podugo ? Dilema par ! Iskreno , ima li uopšte svrhe „kod nas razmišljati naglas" , pokušati uticati riječima, koliki je ne/rezultat, nazire li se bar neki pozitivan pomak ? Vagao, vagao i konačno prelomih , ima ! Mic po mic, kamen po kamen palača, bar tako kažu pametni ! A moje je da kažem, Što mislim, pa !?

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com