Menu

InfoBrcko.com - Utorak, 17 Juli 2018

Njemački mediji: "Fašistički roker” Thompson na proslavi u Zagrebu

thompson-proslava-700x402Mediji njemačkog govornog područja danas pišu da je hrvatski nogometni reprezentativac "Ivan Rakitić pozirao s fašističkim rokerom". Potonje se odnosi na Marka Perkovića Thompsona, koji se na poziv reprezentativaca jučer neočekivano pojavio u autobusu koji ih je od aerodroma vozio do središta proslave dočeka na Trgu bana Jelačića.

 

Više...

Dječak u logoru: Ramin hod po mukama

  • Objavljeno u BiH

ramo333-696x456Ramo Đulaković se u Srebrenicu vratio u maju 2003.godine sa prvim povratnicima. Kao dječaka su ga iz Doma za siročad premjestili u Srbiju a potom vratili u ratni Zvornik. Nagledao se svega. Sada želi otići iz BiH.

 

Više...

Ledo sa tržišta BiH povukao više proizvoda zbog moguće kontaminacije

  • Objavljeno u BiH

ledo-povrce-696x456"Ledo" iz Čitluka povukao je sa tržišta BiH više proizvoda "Greenyard Frozen" iz Mađarske, nakon obavještenja mađarskog partnera da postoji sumnja o mogućem mikrobiološkom odstupanju, odnosno mogućnosti kontaminacije bakterijom listerija monocitogenes, rečeno je danas Srni u Agenciji za bezbjednost hrane BiH.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com