Menu

InfoBrcko.com - Četvrtak, 19 Juli 2018

Mržnja bez kazne

  • Objavljeno u BiH

ku22Govor mržnje u Bosni i Hercegovini nije rijetka pojava. Posebno ga koriste pojedini političari, ali je i sve prisutniji u medijima.

 

Više...

Federacija BiH “dobija” sedam novih gradova

  • Objavljeno u BiH

visoko-696x456Vlada Federacije Bosne i Hercegovine utvrdila je danas i u parlamentarnu proceduru po skraćenom postupku uputila sedam prijedloga zakona o uspostavi gradova Gračanica, Visoko, Ljubuški, Gradačac, Čapljina, Srebrenik i Živinice, za što su ove sadašnje općine ispunile uvjete iz Zakona o principima lokalne samouprave u Federaciji BiH.

 

Više...

Huškanje na rat dolazi uglavnom iz Srbije

  • Objavljeno u BiH

jov 2707 15260371441Već dugo je Zapadni Balkan mjesto ratnih talambasa i prijetnji između Srbije i Hrvatske. Naravno, riječ je o dogovorenim razmjenama prijetnji koje bi se, koliko sutra, okrenule na Bosnu i Hercegovinu i iznova tražili velikodržavni interesi. Naime, Bosna do danas ima posla sa ideološki podudarnim i jednako radikalnim nasljednicima Tuđmana i Miloševića.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com