Menu

InfoBrcko.com - Utorak, 24 Juli 2018

Obilježena 26. godišnjica od zločina u logoru “Keraterm”

  • Objavljeno u BiH

logor keraterm 25 godisnjica 7-696x456U Prijedoru je danas u organizaciji Udruženja logoraša „Prijedor 92" i Udruženje logoraša „Kozarac" uz podršku Regionalnog Saveza udruženja logoraša regije Banjaluka obilježena 26. godišnjica zločina u logoru „Keraterm", a svake se godine obilježava na današnji datum, u znak podsjećanja na 1992. godinu, kada je u sobi broj tri ubijeno oko 200 logoraša.

 

Više...

Prodaja bubrega radi otplate duga za struju

elektricna-energijastrujaprodaje-bubreg-696x456Bezizlaznu situaciju za stanovnike niškog naselja kojima je isključena struja još bezizlaznijom čini to što su bolesni, bez novca i bez brige nadležnih institucija. Vidi li ih uopće netko, kada ih već sustav ne vidi?

 

Više...

JP "Komunalno Brčko": Mi ne vodimo nikakve pregovore sa privatnim preduzećima u vezi sa prikupljanjem i odvozom smeća

  • Objavljeno u Brcko

auto-podizac"JP "Komunalno Brčko" ne vodi nikakve pregovore, niti će ih voditi, sa privatnim preduzećima u vezi sa prikupljanjem i odvozom smeća na teritoriji Brčko distrikta BiH, odnosno podjele posla zbrinjavanja čvrstog otpada. Naše preduzeće vrši poslove iz nadležnosti koje nam je dodijelio osnivač 2007. godine, a to je prikupljanje, transport i deponovanje komunalnog i drugog otpada sa teritorije Brčko distrikta BiH", stoji u saopštenju JP "Komunalno Brčko".

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com