Menu

InfoBrcko.com - Ponedjeljak, 30 Juli 2018

Tufekčić: Usaglašen Zakon o demobilisanim borcima FBiH

  • Objavljeno u BiH

borci 2Zajednička komisija Federalnog parlamenta za usaglašavanje različito usvojenih tekstova usaglasila je Prijedlog zakona o pravima demobilisanih boraca i članova njihovih porodica, potvrdilo je novinarima u Sarajevu više članova Komisije. Taj prijedlog zakona još jednom treba biti potvrđen u Predstavničkom i Domu naroda Parlamenta FBiH, javlja agencija Patria.

 

Više...

Brčko: Produžen pritvor osumnjičenima koji su iz kuće starijeg lica otuđili veću količinu novca

  • Objavljeno u Brcko

kradjapolicijanewPostupajući po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta Osnovni sud u Brčkom produžio je pritvor D.L. (27) i M.K. (18) osumnjičenim da su prije mjesec dana u Čađavcu kod Brčkog iz kuće starijeg lica otuđili veću količinu novca. Pritvor dvojici osumnjičenih za krivično djelo teško krađe produžen je zbog opasnosti da bi mogli uništiti, sakriti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za krivični postupak ili ga ometati uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače.

 

Više...

Pjanić ostaje zbog Ronalda

  • Objavljeno u Sport

pjanic1-696x456Iako je postojala zaniteresovanost nekoliko evropskih klubova, čak i ponuda Manchester Cityja, bh. repretentativac Miralem Pjanić ostaje u Torinu. On je kroz posljednje dvije sezone u Juventusu potvrdio da je izrastao u jednog od najboljih vezista Evrope i jasno je, cijena mu je drastično skočila od prvobitnih 35.000.000 eura koliko je torinski klub platio Romi za transfer.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com