Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Nedjelja, 19 Avgust 2018

Dva miliona hodočasnika na hadžu

  • Objavljeno u BiH

kabaHadž, jedan od pet stupova islama, obvezan je za sve vjernike muslimanske vjere bar jedanput u životu, ako posjeduju dovoljno novca za podmirenje troškova putovanja i dobrog su zdravlja.

 

Više...

Šta je zajedničko RS i FBiH

  • Objavljeno u BiH

BeFunky-collageOvjerene su kandidatske, ali i kompenzacione liste za naredne izbore. Programi stranaka i planovi šta će uraditi za naredne izbore još uvijek nisu. Građani, ali i stručnjaci poručuju kako je jasno da je predizborna kampanja počela.

 

Više...

Profesor Abdel Đozić: Narod je vlast, a ako narod ignoriše zagađivanje, bolesti, gubitke života, povrede na radu i mizerne plate, stanje se neće mijenjati

  • Objavljeno u BiH

abel djŽivot u zagađenoj sredini povećava rizik od obolijevanja, ukoliko sad ne preduzmemo aktivnosti i mjere na smanjenju emsija u okoliš, imaćemo u budućem periodu povećan broj oboljelih. Rijeka Spreča je nekad bila najbogatija rijeka ribom u ovom dijelu Evrope, vjerovatno je bila i glavno mrijestilište, nažalost, ona je danas u takvom stanju da se konzumacija ribe iz ove rijeke ne preporučuje, kaže nam profesor Abdel Đozić.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com