Menu

InfoBrcko.com - Članak je filtriran: Četvrtak, 02 Avgust 2018

Brčko: Ko sve upravlja plovilima na Savi?

  • Objavljeno u Brcko

sava gliLjubitelji rijeka koji često u toku ljetnih dana ribare ili provode slobodno vrijeme sa svojom porodicom na Savi u Brčkom često su ugroženi zbog kako kažu pojedinih osoba koje voze glisere velikom brzinom i ugrožavaju druge na rijeci.

 

Više...

Za studenticu generacije nema posla /VIDEO/

  • Objavljeno u BiH

galina-marija-700x402Iako je bila studentkinja generacije na Odsjeku za ruski i srpski jezik i književnost banjalučkog Filološkog fakulteta, sa prosjekom ocjena 9,89, Galina-Marija Vukajlović ne može da nađe posao.

 

Više...

Reis Kavazović: Mi imamo feudalnu državu sa despotima koji vladaju narodima

  • Objavljeno u BiH

reis-kavazovic-700x402Reisu-l-ulema Islamske zajednice (IZ) Husein ef. Kavazović sve češće posjećuje Washington i sastaje se sa ključnim američkim zvaničnicima, kada je u pitanju politika SAD prema Balkanu. U razgovoru za Glas Amerike, objasnio je ciljeve tih posjeta, te komentarisao vjersko licemjerstvo bh. političara i građana, koje je doprinijelo stvaranju etničkih feuda umjesto pravne države.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com