Menu

InfoBrcko.com - Utorak, 18 Septembar 2018

Šta se desilo sa prijavom Dodika protiv Dodika

  • Objavljeno u BiH

dodik-696x456Predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku ni građanin Milorad Dodik ne može ništa. Tri godine nadležna tužilaštva bave se prijavom Dodika protiv Dodika, ali rezultata istrage još nema, a zvanično nikada nije obustavljena, piše Žurnal.

 

Više...

Svečano otvoren Edukativni i sabirni centar ZZ Brka

  • Objavljeno u Brcko

zzz bDanas je upriličeno svečano otvaranje Edukativnog i sabirnog centra Zemljoradničke zadruge Brka. Izgrađen je u okviru projekta "Poboljšanje kvaliteta i povećanje kvantiteta mlijeka u Brčkom" podržan od strane Češke razvojne agencije.

 

Više...

Zaposleni u Poreznoj upravi pripremaju štrajk

  • Objavljeno u BiH

StrajkZaposleni u Poreznoj upravi Federacije BiH (FBiH) mogli bi da stupe u jednomjesečni štrajk upozorenja u ponedjeljak, 24. septembra, ukoliko do petka, 21. septembra, ne bude potpisan sporazum o minimumu procesa rada između Sindikalne organizacije Porezne uprave i njihovog poslodavca.

 

Više...

Rad nedjeljom postaje prošlost?

  • Objavljeno u BiH

radnica-696x456Sindikat trgovine RS-a, po uzoru na neke zemlje u Evropi, nakon izbora pokrenuće inicijativu da se u trgovinama, trgovačkim centrima i buticima zabrani rad nedjeljom.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com