Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Srijeda, 19 Septembar 2018

Brka: Oštećen most kod Malih Ugora

  • Objavljeno u Brcko

most b 2Most preko rijeke Brke kod Malih Ugora u Brki oštećen je jutros oko 8 sati dok je preko njega prolazio kamion pod teretom. Mještani su, očekivano, zabrinuti i traže reakciju nadležnih.

Snimci koje smo zabilježili pokazuju da je most koji vodi do Malih Ugora u izuzetno lošem stanju i da mu prijeti urušavanje.

 

Više...

Privredno vijeće Brčko: Zadržati mlade u Distriktu

  • Objavljeno u Brcko

odlazak-putovanjeU Gradskoj vijećnici u Brčkom danas je održana prva, konstitutivna sjednica Privrednog vijeća Brčko distrikta BiH koje će imati za cilj da kroz javno-privatni dijalog prepozna probleme privrede Brčko distrikta BiH, te predloži inicijative za njihovo prevazilaženje.

Više...

Ministar Đokić u posjeti JP “Komunalno Brčko” – radimo na rješavanju snabdijevanja električnom energijom Brčko distrikta BiH za narednu godinu

  • Objavljeno u Brcko

Posjeta-ministar-Djokic01Ministar industrije, energetike i rudarstva u Vladi Republike Srpske Petar Đokić danas je boravio u zvaničnoj posjeti JP "Komunalno Brčko". Sa predsjednikom Upravnog odbora Antom Ilićem, direktorom preduzeća Mirsadom Đapom i šefom RJ Elektrodistribucija Arminom Drapićem razgovarao je o mogućnostima nastavka snabdijevanja Brčko distrikta BiH električnom energijom i u 2019. godini.

 

Više...

Brčak Zlatko Pašalić: STRAY COLORS sa bosanskom dušom

  • Objavljeno u Brcko

zlatkoSudbina bosanskih porodica sa početka proteklog rata dovela je tada još dvogodišnjeg Brčaka Zlatka Pašalića u Njemačku, u Minhen u kojem živi već 25 godina. Zlatkovi roditelji, Ado i Dušica na vrijeme su kod njega prepoznali sklonost ka muzici i njegov obećavajući potencijal da svoju karijeru gradi u ovoj branši.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com